Marketing AB&C

Marketing Advies, Begeleiding & Communicatie

Uw (online) marketing & communicatie naar een hoger niveau.


Marketing AB&C staat voor Advies, Begeleiding & Communicatie en is onderdeel van Bon Vivant In-site. Wij adviseren u over uw marketingbeleid en begeleiden u tijdens de uitvoering van de gekozen marketingstrategie en gemaakte plannen.

Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in Marketing Advies en Begeleiding en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij mailen u graag meer informatie over onze diensten en desgewenst een offerte.

Komt u niet toe aan uw Marketing? Wij wel!

Drukte in de winkel, bestellingen, personeel en administratie, wij begrijpen dat u er niet aan toekomt om uw (online) promotie volledige aandacht te geven. Marketing AB&C ondersteunt u o.a. met uw website, advertentie, folders, reclamebudget en vooral het optimaliseren van uw omzet.
Samen kijken wij naar uw markt, omzetkansen en (toekomstige) klantenkring.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Kennismakings- en adviesgesprek
    Tijdens een 1,5 uur durend kennismakings- en adviesgesprek bij u op locatie starten wij uw Marketing Advies en Begeleiding samen op.

  2. Maandelijkse begeleiding
    Elke maand plannen wij een 1 uur durend telefonisch begeleidingsgesprek om te sparren over de gemaakte plannen en de uitvoering hiervan.

Kent u uw  (potentiële) klanten en afzetgebied écht?

Laat een analyse maken van uw afzetgebied, klanten en klantentevredenheid en ontdek wie uw klanten écht zijn en waar potentiële klanten zich bevinden. De analyse wordt uitgevoerd op basis van het door FOODBASE ontwikkelde 6-G model. Dit model maakt een analyse op basis van 6 aankoopmotieven.