Nieuws


Persbericht, april 2016, NBOV Visie op Verandering

Online marketing platform

Bakkers en detaillisten zijn zich niet alleen bewust van de noodzaak om een solide marketingbeleid te voeren. Om dit efficiënt en goed uit te voeren vergaren zij steeds meer kennis en inzicht. Zij maken daarbij gebruik van partijen in hun omgeving en marktgebied. Naast de traditionele gedrukte media wordt steeds meer gebruik
gemaakt van de online promotionele mogelijkheden.
Lees het gehele artikel >>


TV-uitzending, 21 september 2014

TV-uitzending Ondernemend Nederland op RTL 7

Op zondag 21 september was er aandacht voor 2c-IT in de tv-uitzending van Ondernemend Nederland.
Bekijk hier het filmfragment van deze uitzending >>


Persbericht, 5 september 2014, Vleesmagazine en Bakkerswereld

Etiket van papier naar digitaal

Bon Vivant In-site, softwarehuis in de versbranche, heeft een nieuw productinformatiesysteem ontwikkeld: 2c-IT. Met dit systeem speelt het bedrijf in op de nieuwe Etiketteringswetgeving die in december 2014 ingaat.
"2c-IT is ontwikkeld voor ondernemers die moeten voldoen aan de nieuwe Etiketteringswetgeving én aan de groeiende behoefte van de consument aan informatievoorziening", aldus het bedrijf.
Lees het gehele artikel van Vleesmagazine >>
Lees het gehele artikel van Bakkerswereld >>


Persbericht, augustus 2014, Vers & Vers

2c-IT: Het etiket van papier naar digitaal

Bon Vivant In-site staat bekend als softwarehuis van digitale promotionele producten en softwareapplicaties in de versbranche. Ook is het bedrijf de ontwikkelaar van een nieuw productinformatiesysteem: 2c-IT, spreek uit als ‘to see it’. Directeur Gert Bos: ,,Met dit systeem spelen we in op de nieuwe etiketteringswetgeving, die in december ingaat.”
Lees het gehele artikel >>


Persbericht, 20 juni 2014, Vleesmagazine

Infoavond rond nieuwe etiketteringswetgeving

Bon Vivant In-site nodigt ondernemers uit voor een informatiedag vanwege de nieuwe etiketteringswetgeving rondom levensmiddelen. Slagers en iedereen die werkt in de vleessector, krijgen hiermee te maken.
Lees het gehele artikel >>


Persbericht, woensdag 28 mei 2014

PS in Foodservice en Bon Vivant In-site samen sterker

PS in Foodservice uit Bennekom en Bon Vivant In-site uit Nunspeet tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerking zal het voor detaillisten (zoals slagers) en bedrijven makkelijker maken om productinformatie naar hun klanten te communiceren.
Lees het gehele artikel >>