Nieuws

Nieuwsbericht, 16 februari 2018

Opnieuw ICTWaarborg gecertificeerd! 

Zo bent u verzekerd van kwaliteit en extra zekerheden wat betreft onze diensten.
Yes! Wij hebben opnieuw het ICTWaarborg certificaat in ontvangst mogen nemen. Dit certificaat verzekerd u van kwaliteit en extra zekerheden wat betreft onze diensten. 

Wij hebben de uitgebreide certificeringsprocedure doorlopen en met goed resultaat. Het certificaat laat zien dat wij voldoen aan de wettelijke vereisten en gedragsregels van ICTWaarborg. Hiermee tonen wij aan dat wij een betrouwbaar ICT-bedrijf zijn, dat u verzekerd bent van goede een deskundige hulp en dat u dus waar krijgt voor
uw geld. 

Beurs 4 en 5 maart 2018 in Evenementenhal Gorinchem

Bakkersvak 2018 - wij zijn erbij! 

Wij ontmoeten u graag op stand E127!
Kom op 4 en 5 maart meer te weten over ons online platform Exposit waar u al uw online promotie op één locatie beheert. Ontdek onze gloednieuwe webshop! Succes verzekerd. En heeft u hulp nodig bij uw marketing? Onze nieuwe dienst Marketing AB&C kan u adviseren en begeleiden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Kom langs om de mogelijkheden voor online promotie, drukwerk en marketingadvies en -begeleiding te bespreken.


Persbericht, 16 januari 2018, Bizerba Nederland

Bizerba Nederland sluit samenwerkingsovereenkomst datakoppeling met Bon Vivant In-site

Wij kunnen u nu nog beter ontzorgen!
De oplossingenportfolio van Bizerba Nederland en Bon Vivant In-site dienen een gezamenlijk doel: totale ontzorging voor retailers. Door strategisch samen te gaan werken en data te gaan koppelen zullen retailers uiteindelijk nog beter ontzorgd worden door een optimale aansluiting van hardware en software oplossingen.
Lees het gehele artikel >>Persbericht, april 2016, NBOV Visie op Verandering

Online marketing platform

Bakkers en detaillisten zijn zich niet alleen bewust van de noodzaak om een solide marketingbeleid te voeren. Om dit efficiënt en goed uit te voeren vergaren zij steeds meer kennis en inzicht. Zij maken daarbij gebruik van partijen in hun omgeving en marktgebied. Naast de traditionele gedrukte media wordt steeds meer gebruik
gemaakt van de online promotionele mogelijkheden.
Lees het gehele artikel >>


TV-uitzending, 21 september 2014

TV-uitzending Ondernemend Nederland op RTL 7

Op zondag 21 september was er aandacht voor 2c-IT in de tv-uitzending van Ondernemend Nederland.
Bekijk hier het filmfragment van deze uitzending >>


Persbericht, 5 september 2014, Vleesmagazine en Bakkerswereld

Etiket van papier naar digitaal

Bon Vivant In-site, softwarehuis in de versbranche, heeft een nieuw productinformatiesysteem ontwikkeld: 2c-IT. Met dit systeem speelt het bedrijf in op de nieuwe Etiketteringswetgeving die in december 2014 ingaat.
"2c-IT is ontwikkeld voor ondernemers die moeten voldoen aan de nieuwe Etiketteringswetgeving én aan de groeiende behoefte van de consument aan informatievoorziening", aldus het bedrijf.
Lees het gehele artikel van Vleesmagazine >>
Lees het gehele artikel van Bakkerswereld >>


Persbericht, augustus 2014, Vers & Vers

2c-IT: Het etiket van papier naar digitaal

Bon Vivant In-site staat bekend als softwarehuis van digitale promotionele producten en softwareapplicaties in de versbranche. Ook is het bedrijf de ontwikkelaar van een nieuw productinformatiesysteem: 2c-IT, spreek uit als ‘to see it’. Directeur Gert Bos: ,,Met dit systeem spelen we in op de nieuwe etiketteringswetgeving, die in december ingaat.”
Lees het gehele artikel >>


Persbericht, 20 juni 2014, Vleesmagazine

Infoavond rond nieuwe etiketteringswetgeving

Bon Vivant In-site nodigt ondernemers uit voor een informatiedag vanwege de nieuwe etiketteringswetgeving rondom levensmiddelen. Slagers en iedereen die werkt in de vleessector, krijgen hiermee te maken.
Lees het gehele artikel >>


Persbericht, woensdag 28 mei 2014

PS in Foodservice en Bon Vivant In-site samen sterker

PS in Foodservice uit Bennekom en Bon Vivant In-site uit Nunspeet tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerking zal het voor detaillisten (zoals slagers) en bedrijven makkelijker maken om productinformatie naar hun klanten te communiceren.
Lees het gehele artikel >>