Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


Exposit

Exposit is hét online platform waar onze online modules samenkomen.

Doordat de software door eigen IT-specialisten ontwikkeld wordt, kunnen we de techniek afstemmen op de wensen van onze klanten. De IT'ers zijn continu werkzaam om de nieuwste software toe te passen in Exposit.
gekoppelde modules

Alle modules in Exposit werken samen voor optimaal gebruiksgemak. Zo kan er één artikelendatabase gebruikt worden voor de webshop, 2c-IT, Plann-IT, narrowcasting en printmodule en kan er één bestandendatabase gebruikt worden voor de webshop, 2c-IT, narrowcasting, print-module en website.

Al jouw online promotie op één locatie.
 Gebruiksvriendelijk
 Voorzien van de nieuwe mogelijkheden
derde partijen

Het Exposit platform koppelen wij met derde partijen voor extra gebruiksgemak.

De productendatabase voor de kassa koppelen wij met onze software voor de webshop, 2c-IT, Plann-IT en narrowcasting. Je kunt zo op één plek de aanbiedingen inplannen en dit overal automatisch terugzien. Wil jij van het product ook een toonbankkaartje printen? Geen probleem deze staat al voor je klaar, enkel nog afdrukken en in de toonbank plaatsen.

Minder werk en minder foutkansen!


Optimaal met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd.


organisaties

Het platform is ook ideaal te gebruiken voor organisaties. Er kunnen dan bijvoorbeeld nieuwsberichten gedeeld worden en foto's van de organisatie kunnen door alle leden gebruikt worden in de modules.

Heeft jouw organisatie wensen voor een eigen platform? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.