Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site

fotografie

Goede en mooie foto’s zijn belangrijker dan ooit. Klanten zijn visueel ingesteld en maken vaak beslissingen op basis van de kwaliteit van afbeeldingen. Hoe mooier de foto, hoe aantrekkelijker en hoe groter de kans dat er een aankoop wordt gedaan.

Graag bieden wij je mogelijkheden aan om jouw fotografie te verzorgen. Afbeelding

magic box

Wij verhuren de Magic Box om zelf foto's in te maken van het assortiment.

Foto’s maken voor de webshop of andere marketinguitingen is een stuk makkelijker met de box. Het licht is altijd goed én altijd hetzelfde.

Met een (moderne) telefoon kunnen de foto’s prima gemaakt worden voor een mooie weergave in de shop.

Lees meer

Productfotografie

Liever de foto's laten maken? Wij raden graag verschillende fotografen aan met wie wij vaker hebben samengewerkt.

Onze fotografen zijn ervaren in het maken van dit type productfoto’s. Uiteraard wordt de uitstraling van de productfoto’s met jou afgestemd. Denk hierbij aan alle producten op een bepaalde schaal/plank of juist vrijstaande foto’s. 

bedrijfsreportage

​​​​​​​Om jouw online kanalen meer uitstraling te geven zijn foto’s doorslaggevend. Op deze manier krijgen de website, webshop en social media kanalen dezelfde uitstraling als jouw winkel.

Onze fotograaf heeft een standaard lijst met onderwerpen waar foto’s van gemaakt worden. Wil je liever iets anders op de foto? Dan is dat in overleg natuurlijk altijd mogelijk.

Afbeelding

Afbeelding

Fotodatabase

In ons Exposit platform staat een uitgebreide database met foto’s. Deze foto’s kun je gebruiken voor de modules die jij bij ons afneemt. Houd er rekening mee dat mogelijk niet al jouw producten (denk aan eigen specialiteiten) hierin terug te vinden zijn. Daarnaast staan er diverse stijlen/sferen in onze database.

Voor onze narrowcasting is deze database uitermate geschikt.

Fotografie is doorslaggevend om jouw online kanalen meer uitraling te geven.

360º fotografie

Laat klanten jouw bedrijf voor én achter de schermen online ontdekken, onderzoeken en ervaren! Dit is mogelijk door middel van onze 360° Virtuele Tour. Online navigeren door bijvoorbeeld jouw  winkel & productieruimte en ruimtes beleven alsof ze er daadwerkelijk zelf rondlopen. Publiceer de 360° Virtuele Tour op bijvoorbeeld jouw  website, sociale media, Google Maps en via een VR-bril.

Via Google zijn wij gekenmerkt als Google Trusted. Wij zijn hiermee gecertificeerd door Google om 360º opnames te maken en te plaatsen op Google Maps.

Lees meer over 360 fotografie op deze pagina.