Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


marketing­advies

Meer uit jouw marketing halen? Wij ondersteunen je graag. Door drukte in de winkel, bestellingen, personeel en administratie, begrijpen wij dat je er niet aan toekomt om de (online) promotie volledige aandacht te geven. Met onze zelfstandige en onafhankelijke dienst, genaamd 'Marketing AB&C', adviseren en begeleiden wij jou hierbij. Door samen in gesprek te gaan over jouw doelen, identiteit, markt, klantenkring en omzetkansen, zetten wij gezamenlijk een koers uit en zetten wij dit om in concrete activiteiten. Hierdoor zet je jouw promotiekanalen effectief in. Uiteraard verliezen we het budget en de omzetoptimalisatie niet uit het oog.

Contact: info@marketingabenc.nl of bel 0341-239000
advies op maat

Maak gebruik van de kennis, ervaring en creativiteit van onze marketingprofessional Harriët. Door een frisse blik van buitenaf en met vernieuwde inzichten til je jouw marketing en communicatie naar een hoger niveau.

 Professioneel advies en begeleiding
Praktische handvatten
Maandelijkse gesprekken
✓ Klankbord van jouw plannen
Inspiratie voor nieuwe ideeën


jaartraject of project

Deze dienst kan worden afgenomen als doorlopend jaartraject of als los project, afhankelijk van jouw wensen. Binnen het jaartraject bekijken we de marketing en communiatie bedrijfsbreed. Wanneer jij je liever focust op een specifiek onderwerp in een vooraf bepaalde tijdsperiode, dan is een los project een goede optie.

Twijfel je wat de beste keuze is? Dan denken wij vrijblijvend met jou mee.


"Fijn om met een deskundige te kunnen sparren over de richting waar je heen wilt en de activiteiten die je wilt doen. "

- Johannes van Slagerij de Schrans, Leeuwarden


door wie?

Het marketingadviestraject wordt volledig door Harriët uitgevoerd. Zij heeft haar Bachelor Bedrijfskunde en Master Marketing afgerond op de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna heeft zij 5 jaar marketingervaring opgedaan in de internationale interieurbranche. Als dochter van Gert liggen haar roots in de Versbranche en werkt ze sinds januari 2018 als marketingadviseur voor versondernemers.

Nieuwsgiering naar de projecten waar Harriët mee bezig is? Neem eens een kijkje op de social media kanalen van Marketing AB&C.

​​​​​​​