Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


nieuwsbrieven

Genereer meer omzet en betere klantrelaties met het versturen van nieuwsbrieven. Heb je al vaker nagedacht over het wel of niet versturen van nieuwsbrieven? Vaak blijken 'tijd' en 'wat moet ik dan vertellen' de grootste struikelblokken. Wij nemen deze zorgen uit handen, uiteraard in overleg!

Maak je gebruik van het Piggy spaarsysteem? Ook binnen Piggy kunnen wij de nieuwsbrieven verzorgen. Vermeld dit er dan even bij. Lees meer over wat wij binnen Piggy voor jou kunnen verzorgen op deze pagina.Afbeelding

Voordelen

Een nieuwsbrief is een waardevolle aanvulling op de communicatie via een website en via social media. In een nieuwsbrief kunnen specifieke thema's en onderwerpen extra worden benadrukt. De 3 grootste redenen om voor een (maandelijkse) nieuwsbrief de kiezen zijn:

Nauw contact onderhouden met bestaande klanten
Nieuwe klanten aantrekken
Ervoor zorgen dat je continu in beeld blijft - 'top of mind'Verras klanten met een verjaardagsmail! 


Stuur een felicitatie en bied eventueel een cadeau aan, optioneel in combineren met een aankoop. De vier grootste redenen om een verjaardagsmail in te zetten zijn:

 Het creëren van loyaliteit
 Persoonlijk klantencontact behouden
 Stimuleren van aankopen
 Investeren in lange termijn relaties met klanten


Afbeelding

ontzorging

Onze ontzorging gaat verder dan alleen het aanmaken en versturen van de nieuwsbrief. Wij adviseren bij het verzamelen van ontvangers, het bedenken van thema's, het inzetten van effectieve verkoopstimulaties, etc. 

Of wat dacht je van een leuke (geautomatiseerde) e-mail richting jouw jarige klant met een persoonlijk aanbod? Ook dat is mogelijk met nieuwsbrieven.

Zo informeer je de klanten niet alleen, maar behoud je het persoonlijke contact wanneer ze niet in de winkel staan.

"Wij waren al jaren 'van plan' iets met de verzamelde e-mailadressen van klanten te gaan doen. Door Bon Vivant In-site komt het er nu ook eindelijk van via een professionele nieuwsbrief."

- Guido van Slager Traiteur Guido Veugen


werkwijze

Samen bepalen wij de stijl en inhoud van jouw nieuwsbrief. Daarnaast kunnen wij jou adviseren over de frequentie en de beste dag om de nieuwsbrief periodiek te versturen. Na verzending kunnen uitgebreide statistieken bekeken worden. Je kan deze zelf via jouw account bekijken of wij sturen deze per e-mail toe.

Het versturen van nieuwsbrieven is ook onderdeel van ons promotiepakket 'Zorgeloos'. Lees meer