Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


over Ons

Wat meer dan 20 jaar begon met websites voor slagers en bakkers en de wellicht bekende zoekmachines 'www.wieismijnslager.nl' en 'www.wieismijnbakker.nl' is uitgegroeid tot een full-service bureau voor promotionele IT en marketing. Van advies tot realisatie en van complete invulling tot proactief onderhoud op klantniveau. Bij Bon Vivant In-site kunnen versondernemers de complete communicatie en marketing onderbrengen, denk hierbij aan een website, webshop, drukwerk, geautomatiseerde bestelverwerking, etc.Afbeelding

Wie zijn wij

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de Versbranche. Met ons team zijn wij gevestigd in Nunspeet. Vanuit deze centrale locatie bedienen wij versondernemers in heel Nederland.

Door onze specialisatie in de versbranche kennen wij de markt en de wensen & behoeften van zowel ondernemers als de consumenten. Samen met de ondernemer zetten wij de communicatie en marketing optimaal in.

Altijd onder het credo:  ZORGELOOS, COMPLEET EN ACTUEEL​​​​​​​


Waar staan we voor


Ontzorgen

Dat vinden wij belangrijk. Effectieve communicatie en marketing is tegenwoordig onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat door het gebruik van onze diensten dit altijd zorgeloos, compleet en actueel geregeld is.


Service

Goed en snel, daarom staat onze helpdesk 6 dagen per week klaar voor vragen en advies.


Aanbod op maat

Om de identiteit van de ondernemer zo optimaal mogelijk naar voren te brengen.


Persoonlijk contact

Wij streven naar prettige en langdurige relaties met open en eerlijke communicatie.


Zekerheid voor de klant

Daarom zijn wij ICTWaarborg gecertificeerd en aangemerkt als Google Trusted.


​​​​​​​


Al meer dan 20 jaar

Een enthousiaste slager en ondernemer zag in 1998 een gat in de markt... het online profileren van met name slagerijen door heel Nederland. Samen met twee IT'ers startte Gert Bos het bedrijf Bon Vivant In-site, gericht op het ontwikkelen en onderhouden van websites voor slagers én het vergroten van de vindbaarheid voor deze doelgroep door middel van de zoekmachine 'www.wieismijnslager.nl'. Dit breidde al snel uit naar de bakkersbranche met de zoekmachine 'www.wieismijnbakker.nl'. In de huiskamer groeide Bon Vivant In-site gestaag verder, totdat het moment daar was om uit te gaan breiden...

DE UITBREIDING

Dit betekende niet alleen verhuizen naar een kantoorpand in Nunspeet en focus op de complete versbranche, maar ook het dienstenaanbod werd uitgebreid. Naast het ontwikkelen en onderhouden van websites werden al gauw diverse nieuwe diensten ontwikkeld door de eigen IT-specialisten, zoals beeldschermpresentaties, online bestellijsten en ingrediëntenverantwoording.

Afbeelding

Compleet aanbod van diensten

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen binnen de versbanche geweest. De behoefte aan een compleet communicatie- en marketingpakket ontstond, vooral door bewustwording dat inzetten van goede communicatie en marketing resultaten oplevert. Om aan deze behoefte te voldoen werd het dienstenaanbod gecentraliseerd binnen één platform, genaamd 'Exposit'. Een platform waar de ondernemer eenvoudig zelf toegang heeft tot de diverse afgenomen diensten. Vervolgens is het aanbod volledig gemaakt met zeer complete webshops, drukwerk in de breedste zin van het woord, een geautomatiseerd bestelverwerkingsprogramma en marketingadvies op maat.

Tegelijkertijd zijn er diverse losse diensten opgezet om aan de toenemende vraag van ontzorging binnen marketing en communicatie te voldoen, zoals film, (360º-) fotografie, social media ondersteuning & workshops en nieuwsbrieven. Zeer recent (2019) zijn hier de diensten 'huisstijl ontwikkeling' en de variabele 'promotiepakketten' aan toegevoegd. 

Het team van specialisten is door de jaren heen meegegroeid en kennen de in's en out's van de versbranche. Zo zorgen wij ervoor dat alle diensten zorgeloos, compleet en actueel worden ingezet met optimale service en ondersteuning!

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees ze op deze pagina.Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor promotionele IT, marketing en communicatie. Natuurlijk in samenwerking met versondernemers! Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme, waardoor er gezamenlijk altijd een passende oplossingen wordt gerealiseerd.

Bekijk onze actuele vacatures om ons team te komen versterken. Een open sollicitatie mag vrijblijvend naar ons gestuurd worden.

gert

Gert

Directeur

Oprichter van Bon Vivant In-site en van oorsprong slager in hart en nieren.

Yvonne

Yvonne

HR, administratie en backoffice

De rechterhand van Gert en onmisbaar bij het inzetten van creatieve en op maat gemaakte oplossingen. 

Rozemarijn

Rozemarijn

Backoffice

Exposit-specialist van a tot z. De meest complexe vraagstukken lost ze in een mum van tijd op. 

Levi

Levi

backoffice

Is in november 2021 ons team komen versterken. Een all-round collega die ook u graag te woord staat.


Harriët

Harriët

marketingadviseur

Geeft dat zetje in de rug met begeleiding en advies op het gebied van effectieve communicatie en marketing.

Altijd een passend advies!

Rob

rob

it-specialist

Betrokken vanaf het eerste uur en de grondlegger van het Exposit platform. Geen IT-uitdaging gaat hij uit de weg, zolang de koffievoorraad strekt.

Suzanne

suzanne

grafisch ontwerpster

Ontwerpt huisstijlen en alle soorten drukwerk in een handomdraai.

vacatures

vacatures

Bekijk onze actuele vacatures om ons team te komen versterken.

Een open sollicitatie mag vrijblijvend naar ons gestuurd worden.