Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


Piggy Spaarsysteem Service

Vergroot de loyaliteit van jouw klanten. Wil jij ook van zwevende klanten trouwe klanten maken? Dankzij de samenwerking tussen Bon Vivant in-site en Piggy is de integratie met jouw webshop zo geregeld. Zowel in de winkel als in de webshop: plug and play tegen lage kosten. Daarnaast helpen wij jou graag om zoveel mogelijk uit jouw Piggy Spaarsysteem te halen, door middel van het spaarprogramma, nieuwsbrieven en cadeaukaarten.

Lees meer over piggy op www.piggy.eu.
​​​​​​​

sparen

Via het Piggy spaarsysteem sparen klanten voor mooie beloningen via een app of spaarkaart. Hierdoor sparen gemiddeld 75-80% van jouw klanten mee. Wij denken graag met je mee over het opzetten van het spaarprogramma voor jouw onderneming.

Nieuwsbrieven

E-mail is dé manier om in contact te blijven met alle klanten. Maak mooie nieuwsbrieven, stuur automatische e-mails met een persoonlijke touch en blijf top-of-mind bij al jouw klanten.

Wij kunnen de nieuwsbrieven voor je instellen en versturen na akkoord van de ondernemer. Zo kun jij  je focussen op andere belangrijke zaken.

webshop

Ondernemers die gebruik maken van onze Webshop Compleet kunnen het Piggy spaarsysteem gratis koppelen aan de webshop. Op deze manier spaart de klant gewoon Piggy punten wanneer er online wordt afgerekend. Dit maakt online shoppen bij de versondernemer nóg aantrekkelijker. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

cadeaukaarten

Een eigen digitale of fysieke cadeaukaart - met Piggy is zo geregeld. Design in eigen huisstijl, verkoop via de website of e-mails en verhoog jouw omzet.

Wij ondersteunen je graag bij het opzetten van jouw eigen cadeaukaart.

Heb jij een website via ons? Dan zetten wij natuurlijk jouw Piggy spaarysteem op de website.

aanmeldformulier