Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


social media service

Communicatie en interacties met (mogelijke) klanten zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Het op de juiste manier onderhouden van deze platformen kan een uitdaging vormen. Daarom bieden wij workshops aan om je verder te helpen. Daarnaast is het mogelijk om het onderhoud van social media (gedeeltelijk) aan ons uit te besteden. Zo ben je opnieuw verzekerd van een 'zorgeloze, complete en actuele' invulling. Afbeelding

uitbesteden

Communicatie en interacties met (mogelijke) klanten zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Het onderhouden van deze social media platformen kan tijdrovend zijn en wellicht niet helemaal 'jouw ding'. Daarom bieden wij de mogelijkheid dit voor je te doen!

Altijd actuele berichten
Effectieve berichten met resultaat
Uiteraard in afstemming met de ondernemer


workshops

Voor zowel beginners als gevorderden organiseren wij workshops. Afgestemd op jouw behoeften en doelen. Tijdens de workshop delen wij tal van tips en trucs om het inzetten van social media effectief te maken.

Bij een workshop voor beginners starten we jouw social media op tijdens de workshop. Hierbij begeleiden wij jou met het plaatsen van jouw eerste berichten.

Bij een workshop voor gevorderden stellen we een contentkalender samen voor de komende periode. Zo heb je een duidelijk overzicht om doelen via social media te bereiken.

Heb je interesse? Laat het ons weten via e-mail, Whatsapp of telefoon, dan sturen wij jou de eerstvolgende workshopdata door.


"Het uitbesteden van mijn social media bevalt mij erg goed. De inhoud wordt goed afgestemd en de geplaatste berichten zijn mooi en professioneel."

- Jos van Visch van Jos

Opmaak berichten

Plaatsing op meerdere kanalen

Opmaak berichten

Opmaak afbeeldingen

Tips & ideeën

Plaatsing op meerdere kanalen

Contentkalender per kwartaal

Gegarandeerd 2 berichten per week

Opmaak berichten

Opmaak afbeeldingen

Tips & ideeën

Plaatsing op meerdere kanalen