Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


website

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website? Een website die goed scoort in Google, die jouw doelgroep voorziet van de juiste informatie én betaalbaar is? Dan helpen wij jou graag verder.

Onze websites zijn specifiek voor de versbranche ontwikkeld. Door 20 jaar ervaring met websites voor slagers, bakkers, groenteboeren, viswinkels, ijszaken, etc. kennen wij de wensen en behoeften van zowel de ondernemer als de consument. De website bouwen wij geheel in jouw eigen uitstraling, in overleg vullen wij de website voor je in én indien gewenst onderhouden wij deze, 365 dagen per jaar.
Voordelen

Als specialist in de versbranche begrijpen wij jouw wensen, maar ook die van jouw klanten. Wij bouwen een complete website op maat, waar jouw klanten alle gewenste informatie kunnen vinden. Door de ruime keuze aan mogelijkheden past dit altijd binnen jouw budget.

Vormgeving op maat
 Opties op maat voor ieder budget
Zelf onderhouden óf wij doen dit voor jou
Optimaal voor zoekmachines zoals Google, dus standaard voorzien van SEO (search engine optimization)

​​​​​​​

Functiona­liteiten

Onze websites bieden alle mogelijkheden en functionaliteit die je van een moderne website mag verwachten. In overleg bepalen wij met jou welke integraties je wel en niet wilt gebruiken. Uiteraard adviseren en begeleiden onze specialisten jou hierbij.

Integratie van jouw social media
Uitgebreide mediadatabase met algemene en eigen foto's
Inclusief gratis online bestelformulier. Lees meer​​​​​ Afbeelding ​​​​​​​

"Door de all-in onderhoudsmodule is onze website altijd netjes en verzorgd. Zelf kom ik er niet aan toe. Daarnaast vind ik Bon Vivant In-site zeer servicegericht en behulpzaam. We ontvangen heel snel antwoord bij vragen."

- Edwin van Slagerij Koekman, Nieuwegein


website onderhoud

Jouw bedrijf en assortiment ontwikkelen zich continu. De website moet met deze ontwikkelingen meebewegen en dus regelmatig worden onderhouden. Wij begrijpen dat je hier vaak geen tijd voor kunt vrijmaken. Daarom bieden wij voor het onderhoud van jouw website verschillende modules aan om jouw website compleet en actueel te houden.

Wij bieden websitehosting inclusief onderhoudsservice al vanaf € 18,75 per maand (excl. BTW).


1× per jaar kun je ons bellen voor een complete website bespreking.

Heb je advies nodig? Of komt je aan bepaalde wijzigingen niet toe? Geen probleem, wij kunnen alsnog onderhoud voor je uitvoeren tegen een vaste vergoeding per uur.

4× per jaar telefonische afspraak met complete website bespreking

365 dagen per jaar onderhoudsservice, je belt, mailt of appt wijzigingen naar ons door

Snelle service, veelal binnen 1 werkdag

4× per jaar afspraak op locatie met complete website bespreking, inclusief actualiseren bedrijfsfoto’s

365 dagen per jaar onderhoudsservice, je belt, mailt of appt wijzigingen naar ons door

Kleine wijzigingen worden meestal binnen 2 dagen verwerkt, grote wijzigingen veelal binnen 1 week