Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site


bedrijf in 360º

Laat klanten jouw bedrijf voor én achter de schermen online ontdekken, onderzoeken en ervaren! Dit is mogelijk door middel van onze 360° Virtuele Tour. Online navigeren door bijvoorbeeld jouw winkel & productieruimte en ruimtes beleven alsof ze er daadwerkelijk zelf rondlopen. Publiceer de 360° Virtuele Tour op bijvoorbeeld jouw website, sociale media, Google Maps en via een VR-bril.Voordelen

Met een 360° Virtuele Tour geef je een persoonlijk tintje aan jouw website en social media. Online bezoekers die jou (nog) niet kennen krijgen een beter beeld van het bedrijf en de sfeer. Hiermee maak je zeker indruk en vergroot je de kans dat consumenten uiteindelijk voor jouw bedrijf kiezen.

Extra online beleving
Verbeterde vindbaarheid in Google
Toegevoegde waarde op jouw website en social media


google trusted

Via Google zijn wij gekenmerkt als Google Trusted. Wij zijn hiermee gecertificeerd door Google om 360º opnames te maken en te plaatsen op Google Maps.

Een persoonlijk tintje voor een beter beeld van jouw bedrijf en de sfeer.


werkwijze

Wij komen langs op locatie op een afgesproken moment. Zo kun je ervoor zorgen dat alles opgeruimd, schoongemaakt en bijgevuld is. Vaak is dit een moment vroeg in de ochtend, maar dat is net wat jouw wens hierin is. Dan maken wij door middel van 360º graden fotografie de benodigde opnames van jouw bedrijf. 

De foto's koppelen wij aan Google Maps en plaatsen wij eventueel op jouw website wanneer je dat wenst. Zo ben je beter vindbaar via Google en kan men het bedrijf zien middels een virtuele rondleiding. Hiermee vergroot je de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf.